Schepenbergweg 19, 1105AS Amsterdam

Tel: 020-3636198/Mob: 06-43991166 info@car-poort.nl

Service Onderhoud

Vakkundig onderhoud aan uw auto is van wezenlijk belang. Het bepaalt niet alleen de levensduur van uw auto maar wat nog veel belangrijker is: uw veiligheid in het verkeer.

Band met u(w auto)

Autoservice Car-Poort staat er al jarenlang om bekend degelijk onderhoud te leveren voor een eerlijke prijs. Betrokken & betrouwbaar zijn sleutelwoorden voor dit bedrijf. Met hart voor de zaak! Het autobedrijf repareert en onderhoudt uw auto alsof het de eigen auto is. U krijgt vooraf advies over welk onderhoud nodig is inclusief een prijsindicatie. Zo ontstaat er niet alleen een band met uw auto maar ook met u.

Moderne apparatuur

Wanneer de auto een APK-keuring nodig heeft, weten de meesten wel. Wanneer de distributieriem moet worden vernieuwd, wordt het al lastiger. Zo ook het verversen van de versnellingsbak.
U kunt voor reparatie en onderhoud terecht bij Car-Poort. Mét alle automerken. Wij werken met moderne apparatuur, zoals:
◾diagnoseapparaat voor het elektronisch uitlezen van storingen;
◾uitlaatgastester;
◾bandenapparaat voor (de)monteren en balanceren van uw banden;
◾aircoserviceapparaat.

Onderhoudsinformatie

Heeft u uw auto bij ons in het onderhoud, dan slaan wij alle noodzakelijke onderhoudsinformatie op in de computer. Hierdoor kunnen wij snel invliegen als u voor reparatie of onderhoud bij ons in de garage komt met uw auto.